20 Eylül 2015 Pazar

Kurban Bayramında Hava Nasıl Olacak??




9 Günlük bayram tatilini fırsat bilen gezginlerin gözü hava durumunda.Merak edenler için bayram süresince özellikle yurdumuzun batı bölgeleri çok bulutlu zaman zaman saganak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olacak.Önemle hatırlatmak isterim ki hava tahmini sürekli yenilenen bir bilgidir.Vermiş olduğum bu hava tahmini kabacadır.Bulunduğunuz bölgenin hava durumu için lütfen meteoroloji genel müdürlüğünün sitesini ziyaret ediniz.Şimdiden herkese iyi bayramlar.

18 Eylül 2015 Cuma

Hayata Bakışaçınızı Değiştirecek Bir Video



José Mujica'dan hatırlamanız gereken 50 saniyelik bir hayat dersi.Uruguay Eski Devlet Başkanı José Mujica hakkında: https://goo.gl/Sqjg3R---Words from José Mujica to live by.
Posted by Gezimanya.com on 18 Eylül 2015 Cuma

13 Eylül 2015 Pazar

Gökçeada Fotoğraf Albümü





Gökçeada Fotoğraf Albümü


Sıra geldi Gökçeada fotoğraf albümüne.Bu sayfada Gökçeadamızın değişik mekanlarında  çekilmiş fotoğraflara yer vereceğiz.Kısacası Gökçeadayı fotoğraflarla anlatmaya çalışacağız.Sizde Gökçeadada çekilmiş fotoğraflarınızın bu sayfada yer almasını istiyorsanız meteormete@mynet.com adresine fotoğrafın çekildiği yer ve zamanı ekleyerek gönderebilirsiniz.İsterseniz isminizide ekleyebilirsiniz.


Yukarı Kaleköy Günbatımı Ağustos 2015

3 Eylül 2015 Perşembe

Gökçeada Videoları



GÖKÇEADA VİDEOLARI

Bu sayfada sizlere Gökçeadamızın çeşitli yerlerinde çekilmiş videoları paylaşmak istiyorum.Söz ve yazılarla maalesef bir yere kadar anlatabiliyoruz.Görüntüler ise binlerce sayfalık yazının anlatabileceğini bir kaç saniyede anlatabiliyor.Sizde eğer isterseniz çektiğiniz videoları bana ulaştırabilir bu sayfada yayınlanmasını ve tüm Gökçeada  sevdalılarının izlemesini sağlayabilirsiniz.Aynı zamanda Gökçeada hakkında derli toplu bir video arşivi oluşur.İyi seyirler..


İlk videomuz Gökçeada Mavikoydan Ağustos 2015 te çektim.Videoyu açın gözlerinizi kapatın ve kendinizi Gökçeada mavikoyda sahilde uzanırken düşleyin..Emin olun iyi gelecek:)

Bozcaadada Kamp Yapmak Yassak Hemşerim..

BOZCAADA DA KAMP YAPMAK YASSAK HEMŞERİM..          Merhabalar Bozcaada ve Gökçeada gezi rehberlerini hazırladığım günden beri en çok ...