2 Mart 2014 Pazar

İçinde Olduğunuz Uçak Şu An Nerede Merak mı Ediyorsunuz? O Zaman Bu Site Tam Size Göre..



    Belki şu an hava alanındasınız,sabırsızlıkla sevdiklerinizin gelmesini beklerken nerede olduklarını merak ediyorsunuz veya siz bir uçaktasınız şu an dünyanın neresinde ve ne kadar yükseklikte olduğunuzu merak ediyorsunuz.Hatta plaja uzandığınız sırada tepenizden bir uçak geçti ve içinize bir kurt düştü merak ya bu acaba bu uçak nereye gidiyor..?:):) İşte tüm bu sorularınıza cevap bu sitede.
     Gelelim sitenin kullanımına.Site google earth üzerinden hizmet veriyor.Linki tıkladığınız zaman yukarıda gördüğünüz resim karşınıza çıkacak.Haritayı istediğiniz konuma getirebilirsiniz.Ben Marmara bölgesini merkez seçtim.Sarı uçak şeklinde gördüğünüz simgeler gerçek zamanlı orada bulunan uçakları gösteriyor.Herhangi bir uçağın üstüne tıkladığınız zaman sol taraftaki menüde hangi hava yollarına ait olduğu,yüksekliği,hızı,rotası,kalktığı hava alanı ve gittiği hava alanı gibi bilgileri görebilirsiniz.Benden bu kadar daha fazlasını keşfetmek size kalmış.Umarım işinize yarar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bozcaadada Kamp Yapmak Yassak Hemşerim..

BOZCAADA DA KAMP YAPMAK YASSAK HEMŞERİM..          Merhabalar Bozcaada ve Gökçeada gezi rehberlerini hazırladığım günden beri en çok ...